کسب وکار پکیج مشاغل اینترنتی خانگی به همراه دوره آموزشی مــــجازی و رایـگـــان ده روزه

روشهای آموزشی کسب درآمد وسرمایه و کارآفرینی طرحهای توجیهی ویژه اشتغال درمنزل واجتماع

کسب وکار پکیج مشاغل اینترنتی خانگی به همراه دوره آموزشی مــــجازی و رایـگـــان ده روزه

روشهای آموزشی کسب درآمد وسرمایه و کارآفرینی طرحهای توجیهی ویژه اشتغال درمنزل واجتماع

طرح توجیهی و کارافرینی بسته بندی میگو

طرح توجیهی و کارافرینی بسته بندی میگو

طرح توجیهی و کارافرینی بسته بندی میگوطرح توجیهی فنی,مالی و اقتصادی بسته بندی میگو
خلاصه طرح

تعداد صفحات: 16 صفحه
فرمت:word( قابل ویرایش)

موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی میگو
ظرفیت : 1800 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل: 5/2194 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 5/224 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1970 میلیون ریال
میزان اشتغالزایی : چهـل و هفـت نفـر
دورة بازگشـت سرمایه: پانزده ماه
دانلود فایل

طرح توجیهی و کارافرینی مدرسه غیرانتفاعی

طرح توجیهی و کارافرینی مدرسه غیرانتفاعی

طرح توجیهی و کارافرینی مدرسه غیرانتفاعیطرح توجیهی فنی,مالی و اقتصادی مدرسه غبر انتفاعی

تعداد صفحات: 12 صفحه
فرمت:word( قابل ویرایش)

خلاصه طرح
موضوع طرح : مدرسه غیر انتفاعی با ظرفیت پذیرش 200 دانش آموز در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در کلیه مناطق شهری کشور
سرمایه گذاری کـل: 67/479 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 67/49 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 430 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 13 ماه
اشتغالزایی : 16 نفر
دانلود فایل

راهنمایی تهیه کسب و کار تهیة رب گوجه فرنگی

راهنمایی تهیه کسب و کار

راهنمایی تهیه کسب و کار

عنوان کسب و کار عملیات تهیة رب گوجه فرنگی

تعداد صفحات: 17
فرمت: ورد


خلاصه
در این طرح، سعی شده که برای یک واحد تولیدی رب گوجه فرنگی ارزیابی سرمایه، بازار کار و اشتغالزائی بررسی گردد.
در بخش ارزیابی سرمایه گذاری طرح، سعی شده از حداقل امکانات لازم جهت تولید استعلام نرخ و نوع صورت گرفته و سپس هزینه شود.
در بخش بازار کار، تمام عوامل مؤثر بر تولید مطلوب و عرضه و فروش محصول بررسی شود تا سهم بیشتری از بازار در اختیار گرفته شود.
اشتغالزائی طرح نیز به طور مستقیم و غیرمستقیم بررسی شده و سعی شده با عدم اتلاف سرمایه در بخش های دیگر اشتغالزایی مستقیم بیشتر مد نظر قرار گیرد.

دانلود فایل

احداث مرغداری گوشتی

احداث مرغداری گوشتی

احداث مرغداری گوشتی

احداث مرغداری گوشتی



خلاصه طرح :

احداث و ایجاد مرغداری گوشتی ده هزار قطعه ای در زمین استیجاری که مدت زمان اجاره حداقل 10 سال می باشد. مدت زمان اجرائی طرح تا زمان بهره برداری حداکثر به مدت یکسال می باشد و از ابتدای سال دوم بهره برداری از طرح آغاز می شود. و در طول چهار سال و با احتساب یکسال اول که به عنوان تنفس در نظر گرفته می شود متقاضی می تواند ظرف مدت
5سال وام اعطائی را به طور کامل پرداخت نماید.


فهرست

خلاصه طرح

مقدمه

سرمایه گذاری

الف) سرمایه گذاری ثابت

ب) سرمایه گذاری جاری

برآورد سرمایه گذاری طرح

درآمد طرح

محاسبه سود و زیان طرح

مشخصات کلی طرح پیشنهادی متقاضی

درخواست کننده تسهیلات اعتباری

مشخصات درخواست کننده

سوابق و تجربیات درخواست کنندگان

نیروی انسانی موردنیاز سال اول طرح

حق الزحمه و حقوق پرسنل موجود و موردنیاز

بانک طرف معامله و مشخصات حساب جاری

مشخصات طرح

انواع مواد اولیه (مصرفی) موردنیاز طرح به تفکیک

روش ساخت و اجرا

ماشین آلات و تجهیزات

سیستم گرمایش و سرمایش

هزینه های پیش بینی نشده و احتمالی

حداقل سرمایه در گردش موردنیاز

خلاصه سرمایه گذاری طرح مرغداری گوشتی

منابع تأمین سرمایه‌گذاری مورد نیاز طرح

متنفع شدگان ازطرح

ساختمانها و محوطه سازی موردنیاز




دانلود فایل

کارآفرینی پرورش شتر مرغ

کارآفرینی پرورش شتر مرغ

کارآفرینی پرورش شتر مرغ

کارافرینی پرورش شتر مرغ


صفحات: 31
فرمت :ورد (قابل ویرایش)

ارتباط رشد با مصرف غذا:
رشد و افزایش وزن زنده شترمرغ بستگی اساسی به نحوه تغذیه و مدیریت دارد. تغذیه شترمرغهای پرواری با غذای کنسانتره باعث رشد بسیار سریع از سن یک تا چهار ماهگی می گردد و لی ممکن است دفرمه شدن پا خصوصاً مفاصل را به دنبال داشته باشد. در اینگونه موارد توسعه استخوانهای پا با افزایش سریع وزن شترمرغ همخوانی ندارد.
نتایج یک مطالعة اخیر در افریقای جنوبی نشانگر آن است که شترمرغ مناطق مختلف، تفاوتهایی را در افزایش وزن نشان می دهد. در این مطالعه شترمرغهای ادشورن افریقای جنوبی، نامیبیا و زیمباوه با یکدیگر مقایسه گردیدند. شترمرغهای ادشورن افریقا دیرتر از بقیه به حداکثر وزن بدن و نیز حداکثر افزایش وزن روزانه رسیدند، ولی هیچگونه تفاوت معنی داری در وزن پرنده بالغ بین شترمرغهای نواحی مختلف وجود نداشت.
غذای مصرفی شترمرغ بستگی به وزن پرنده و میزان انرژی موجود در جیره دارد. معمولاً پرندگان تا زمانیکه از لحاظ انرژی نیازشان رفع نگردد از خوردن دست نمی کشند. در صورت تغذیه آزاد با جیرة متراکم (کنسانتره) میزان غذای روزانه دوره رشد 3 تا 4 درصد وزن بدن می باشد و تنها در پایان دوره رشد این مقدار کاهش یافته و به 2 تا 5/2 درصد می رسد. جدول (1) متوسط غذای مصرفی روزانه شترمرغها را در دوران مختلف زندگی نشان می دهد.
ضریب تبدیل غذایی در جوجه ها 4/1 تا 6/1 است و در شترمرغهای جوان 4 تا 6 ماه این نسبت 4 تا 6 و در پایان دوره رشد به 10 افزایش پیدا می کند.

دانلود فایل